Idag väntar Bilbao på att utforskas. Vi gör en guidad rundtur med engelsktalande guide i denna spännande stad, som har gått från grå industristad till färgglad kulturpärla där gammalt och nytt samsas sida vid sida. Lunchen intas på egen hand. Vi rekommenderar att göra som baskerna själva och prova den lokala specialiteten pinxtos. De smakfulla smårätterna serveras för en liten peng på var och varannan bar i staden och är ett givet inslag under en semester i Baskien. Efter lunch gör vi ett besök på Guggenheimmuseet som öppnades 1997. Entré och audioguide under besöket ingår.
Resten av dagen är fri för egna upptäcktsfärder.
Under kvällen firar vi in det nya året på hotellets restaurang. Vi njuter av en härlig nyårsmiddag inklusive ett glas cava, vin till maten samt kaffe. Ytterligare dryck beställs och betalas sedan på egen hand i baren.
Efter middagen kan kunderna ta "Lucky grapes" i baren och de kan stanna till kl. 01.00
Idag väntar Bilbao på att utforskas. Vi gör en guidad rundtur med engelsktalande guide i denna spännande stad, som har gått från grå industristad till färgglad kulturpärla där gammalt och nytt samsas sida vid sida. Lunchen intas på egen hand. Vi rekommenderar att göra som baskerna själva och prova den lokala specialiteten pinxtos. De smakfulla smårätterna serveras för en liten peng på var och varannan bar i staden och är ett givet inslag under en semester i Baskien. Efter lunch gör vi ett besök på Guggenheimmuseet som öppnades 1997. Entré och audioguide under besöket ingår.
Resten av dagen är fri för egna upptäcktsfärder.
Under kvällen firar vi in det nya året på hotellets restaurang. Vi njuter av en härlig nyårsmiddag inklusive ett glas cava, vin till maten samt kaffe. Ytterligare dryck beställs och betalas sedan på egen hand i baren.
Efter middagen kan kunderna ta "Lucky grapes" i baren och de kan stanna till kl. 01.00