Sista minuten

Resor med kort varsel till rabatterade priser

Dagstur Alaska

Sten- och blomsterträdgården på Nord Långö

Följ med oss på en resa där vi utforskar Hilma Svedals Alaska på Nord Långö utanför Strömstad och tar del av hennes fascinerande livshistoria. Hon sökte lyckan i Alaska i USA under guldrushen, levde ensam i vildmarken i femton år och återvände sedan till Sverige där hon uppförde sitt livsverk. Vi njuter även av Dan Lexös matlagningskonst och beundrar hällristningar från bronsåldern.

2020-07-15
1 dag
4.6
fr. 925:- 

Smaka svenska viner 2d

Vinresa till Österlen

Prova svenska viner bland Österlens böljande kullar! På Skepparps vingård får vi smaka på viner från svenska vingårdar och lära oss om vin, dag 2 besöker vi Åhus vingård.

2020-07-24
2 dagar
fr. 2 145:- 

Dagstur Göteborg Stadsvandring

Stadsvandring och historia

Låt en av dagarna på din ”hemester” bli en dag i Göteborg. Stadens spännande historia varvas med säregna och roliga berättelser om och kring vår vackra västkustmetropol. Vår lokalguide förser oss med information och guidning, medan vi promenerar. Kanske kan detta kan vara ett sätt att få se bekanta kvarter på ett helt nytt sätt.

2020-07-25
1 dag
fr. 435:- 

Dagstur Ullared Shopping

Gekås

Varuhuset Gekås i Ullared har utvecklat orten till Sveriges största utflyktsmål och ett shoppingparadis för besökare i alla åldrar. Vi tillbringar en heldag i Ullared och fyndar bland de många butikerna. På denna resa erbjuder vi en rad påstigningsplatser i Göteborgsområdet.

2020-07-25
1 dag
4.6
fr. 185:- 

Rostock Shopping 2d start Uddevalla

Billiga inköp vid tyska gränsen

På våra shoppingresor till norra Tyskland så kombinerar vi inköp med nöje. Vi handlar i en gränshandelsbutik och varje resenär får ta hem generösa mängder bagage. På kvällen övernattar vi bekvämt på hotell med frukost. I Rostock finns möjlighet till en livad kväll på egen hand på någon av stadens restauranger.

2020-07-25
2 dagar
4.4
fr. 1 120:- 

Dagstur Granitens rike

Bohus-Malmön, Smögen och Hunnebostrand

Vi gör en dagstur i stenhuggarnas fotspår. Stenhuggarepoken varade en relativt kort period i Bohusläns historia men har satt outplånliga spår i den bohuslänska graniten.

2020-07-27
1 dag
4.8
fr. 670:- 

Dagstur Ven

Tycho Brahes pärla i Öresund

Mitt i Öresund mellan Skåne och Själland ligger ön Ven som nås genom en kort båtfärd. Denna gröna oas har trollbundit besökare i alla tider med sin spännande historia och fantastiska natur. Här bedrev Tycho Brahe sin framgångsrika forskning om astronomi, meteorologi och kartografi, vilket vi får veta mer om under vårt besök på ön.

2020-07-28
1 dag
4.5
fr. 1 150:- 

Dagstur Bohuslän i våra hjärtan

Med tv-seriens Saltön och Lysekil

Följ med på en trevlig dagstur i vårt vackra Bohuslän där vi besöker charmiga platser såsom Sundsby säteri och Evert Taubes sommarpärlor Malö och Ängön/Flatön. Under dagen passerar vi miljöer som stått modell för den populära tv-serien Saltön. Vi får även chansen att provsmaka den typiska bohuslänska specialiteten äggost.

2020-07-29
1 dag
4.8
fr. 750:-