Hurtigruten Vinter

Den klassiska kustresan med chans till Norrsken

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Nordkalotten har i alla tider fascinerat oss människor och nu erbjuder vi en resa under vintertid med goda chanser att få uppleva det magiska norrskenet. Under vår resa tillbringar vi fem nätter ombord och gör en rad spännande utflykter.

utöka

4.6 /5

full star
full star
full star
full star
half star
14 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.6 av 5
Jonsson K
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Tycker att ni skall ha kvar Hurtigrutten som vinter resa. Det var en fantastisk upplevelse. Nu hade vi ju ordentligt med tur när det gäller vädret. Strålande sol !!
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En fantastik resa. Hoppas att det inte var sista resan vid denna tidpunkt på året. Utöka gärna med några resor till. Tiden 15febr-15 mars exempelvis. Bra guidningar i Bodö, Tromsö samt Kirkenäs. Guiden i Kirkenäs en pärla. Mkt humor och glimten i ögat. Maten på båten mkt god samt väl valda viner. Hög klass. Kommer att rekommendera denna underbara resa till alla goda vänner. Ses igen.
IngårIngårFlyg Oslo–Kirkenes · 2 övernattningar i dubbelrum · 5 övernattningar på Hurtigruten i insides dubbelhytt · 7 frukostar · 7 middagar · 6 luncher · utflykt Kirkenes · inträde till Hurtigrutemuseet · stadsrundtur Trondheim med Nidarosdomen · reseledare
TilläggTilläggEnkelhytt och enkelrum hela resan från 3 995:- · Extra utflykt midnattskonsert 745:- · uppgradering till andra hyttkategorier
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltDet är möjligt att registrera ett betalkort ombord på Hurtigruten och betala alla kostnader på en nota. De som väljer att göra detta behöver endast en mindre summa kontanter. Tänk på att ta med rejäla och varma vinterkläder. Det finns inga garantier för att få se norrsken även om chanserna är goda.