Vi lÀmnar kusten och Äker inÄt landet över Apenninerna till den platta PoslÀtten, som genomflyts av Italiens lÀngsta flod. Regionen vi kommer in i heter Emilia-Romagna, och den Àr bland annat kÀnd för sina gastronomiska specialiteter. I nÀrheten av Modena, operasÄngaren Luciano Pavarottis födelsestad, besöker vi en gÄrd dÀr man producerar traktens berömda balsamvinÀger. HÀr provsmakar vi dessa dyrbara dropparna. Vi fortsÀtter norrut till orten Sirmione, belÀgen precis vid Gardasjön. HÀr tar vi in pÄ
Park Hotel Oasi i Garda. PÄ kvÀllen Àter vi gemensam middag pÄ hotellet.
Vi lÀmnar kusten och Äker inÄt landet över Apenninerna till den platta PoslÀtten, som genomflyts av Italiens lÀngsta flod. Regionen vi kommer in i heter Emilia-Romagna, och den Àr bland annat kÀnd för sina gastronomiska specialiteter. I nÀrheten av Modena, operasÄngaren Luciano Pavarottis födelsestad, besöker vi en gÄrd dÀr man producerar traktens berömda balsamvinÀger. HÀr provsmakar vi dessa dyrbara dropparna. Vi fortsÀtter norrut till orten Sirmione, belÀgen precis vid Gardasjön. HÀr tar vi in pÄ
Park Hotel Oasi i Garda. PÄ kvÀllen Àter vi gemensam middag pÄ hotellet.